Η αντίστροφη μέτρηση για τον εορτασμό των 100 χρόνων της ομάδας μας έχει αρχίσει.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον εορτασμό των 100 χρόνων της ομάδας μας έχει αρχίσει και σε αυτή την ιστορική στιγμή ο Ατρόμητος σε θέλει δίπλα του.

Οι χαρές μας «μεγάλωσαν», οι λύπες μας ατσάλωσαν και το Αστέρι της πόλης μας παραμένει ακόμα ψηλά δείχνοντάς μας το παρόν και το μέλλον!

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ Ατρόμητος γνωστοποιεί ότι εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League θα ισχύσει γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου τα 5 ευρώ.

Στόχος σε ακόμα έναν αγώνα είναι η νίκη, αλλά πρωτίστως είναι η στήριξη της αγαπημένης μας ομάδας, η στήριξη στον μεγαλύτερο αθλητικό πρεσβευτή της πόλης μας.

Φορέστε τα μπλε, δυναμώστε τη φωνή σας και ας σπρώξουμε τον Ατρόμητο σε ακόμα μία νίκη!

Το ωράριο λειτουργίας και τα σημεία προπώλησης:

Παρασκευή 28/4: 17:00- 20:00, από τη Διαχείριση Εισιτηρίων στη θύρα 2
Σάββατο 29/4: 11:00 έως και την έναρξη του αγώνα από τη Διαχείριση Εισιτηρίων (θύρα 2) και από τις 17:15 μέχρι και το ημίχρονο από τη θύρα 4.

Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τον ΟΦΗ:

ΘΥΡΑ 2: 5€
ΘΥΡΑ 3: 20€
ΘΥΡΑ 4: 5€
ΘΥΡΑ 7: 5€

* Η ΠΑΕ Ατρόμητος για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου, συνιστά στους φιλάθλους της ομάδας μας την όσο δυνατόν έγκαιρη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και για την αγορά των εισιτηρίων τους. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους κατά τη διάρκεια της εισόδου τους. Για αυτόν τον λόγο, οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα.