Η ΠΑΕ Ατρόμητος γνωστοποιεί ότι εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό για την 6η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League θα ισχύσει γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου τα 5 ευρώ.

Πρόκειται για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν, οπότε φορέστε τα μπλε, δυναμώστε τη φωνή σας και ας σπρώξουμε τον Ατρόμητο σε ακόμα μία νίκη!

Το ωράριο λειτουργίας και τα σημεία προπώλησης:

Παρασκευή 5/5: 17:00- 20:00, από τη Διαχείριση Εισιτηρίων στη θύρα 2

Σάββατο 6/5: 11:00 έως και την έναρξη του αγώνα από τη Διαχείριση Εισιτηρίων (θύρα 2) και από τις 18:00 μέχρι και το ημίχρονο από τη θύρα 4.

Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναιτωλικό:

ΘΥΡΑ 1: 5€
ΘΥΡΑ 2: 5€
ΘΥΡΑ 3: 20€
ΘΥΡΑ 4: 5€
ΘΥΡΑ 7: 5€

Για την εν λόγω αναμέτρηση θα λειτουργήσει και η θύρα 1 για τις ανάγκες της φιλοξενούμενης ομάδας, με το εισιτήριο να έχει τιμή επίσης 5 ευρώ.

* Η ΠΑΕ Ατρόμητος για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου, συνιστά στους φιλάθλους της ομάδας μας την όσο δυνατόν έγκαιρη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και για την αγορά των εισιτηρίων τους. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους κατά τη διάρκεια της εισόδου τους. Για αυτόν τον λόγο, οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα.