Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

H ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους της που είχαν προμηθευθεί εισιτήρια για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στην ΑΕΚ ότι:

1) Όσοι έχουν προμηθευθεί ήδη εισιτήριο θα πρέπει να το αντικαταστήσουν με νέο από τη Διαχείριση Εισιτηρίων στη θύρα 2. Σημειώνεται ότι χωρίς το απόκομμα του παλιού εισιτηρίου δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε αντικατάσταση, ενώ δεν είναι εφικτή η επιστροφή του αντιτίμου.

2) Οι προσκλήσεις που είχαν εκδοθεί για την αρχικά ορισμένη αναμέτρηση, δεν θα ισχύσουν για τον αγώνα της Τετάρτης (8/3).

3) Η Διαχείριση Εισιτηρίων στη θύρα 2 θα λειτουργήσει τη Δευτέρα (6/3) από τις 17:00 έως τις 20:00 ΜΟΝΟ για την αντικατάσταση των παλιών εισιτηρίων.

4) Την Τρίτη (7/3) από τη 13:00 έως τις 20:00 και την Τετάρτη (8/3) από τις 10:00 έως και την έναρξη του αγώνα, η Διαχείριση Εισιτηρίων θα λειτουργεί κανονικά τόσο για την αντικατάσταση των παλιών εισιτηρίων, όσο και για την πώληση νέων.

5) Υπενθυμίζεται ότι ειδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, με τον κάθε κάτοχο να μπορεί να αγοράσει έως και δύο εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση.

*Η ΠΑΕ Ατρόμητος για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου, συνιστά στους φιλάθλους της ομάδας μας την όσο δυνατόν έγκαιρη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και την αγορά των εισιτηρίων τους. Για αυτόν τον λόγο, οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους κατά τη διάρκεια της εισόδου τους.