Την καθιερωμένη αλλά και πιο αγαπημένη μας επίσκεψη πραγματοποιήσαμε για μια ακόμα χρονιά στο «Χαμόγελο του παιδιού» στο σπίτι του Περιστερίου δίνοντας μεγάλη χαρά στα μικρά παιδιά.

Η Ατρόμητη οικογένεια εκπροσωπήθηκε από την Αντιπρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου, τον team manager Νίκο Λαζαρίδη, τον υπεύθυνο οικονομικού τμήματος Κυριάκο Μαρφαντά, τον υπεύθυνο marketing Σπύρο Μπουλούση, τον υπεύθυνο επικοινωνίας Χρήστο Γαλαριώτη και τους ποδοσφαιριστές Κυριάκο Κιβρακίδη, Γιώργο Μανούσο, Πέτρο Γιακουμάκη, Γιώργο Νταβιώτη και Χρήστο Μανδά ενώ μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας μας βρέθηκε ο marketing manager των Zakcret, Βασίλης Κωστόπουλος.

2785274

2785280

Τα στελέχη και οι πάικτες της ομάδας μας έμειναν για αρκετή ώρα στο σπίτι και συνομίλησαν με τα παιδιά και τους υπεύθυνους της δομής ζεσταίνοντας τις καρδιές τους σε αυτές τις γιορτινές μέρες ενώ έδωσαν και ραντεβού για κάποιο μελλοντικό παιχνίδι της ομάδας όπου τα παιδιά θα παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.

27852831

Ο Ατρόμητος υποστηρίζει σε συχνή βάση το σπίτι του Χαμόγελου στο Περιστέρι, με την εορταστική επίσκεψη των Χριστουγέννων να αποτελεί μια επιπρόσθετη πράξη αγάπης για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Εκτός από την επίδειξη της αγάπης μας, μοιράσαμε σε όλα τα παιδιά ρούχα, ηλεκτρικές συσκευές και παιχνίδια για να περάσουν ακόμα καλύτερα τις εορταστικές μέρες.

Η κα. Κοξένογλου παρέλαβε από τα μικρά παιδιά μια πανέμορφη κάρτα την οποία ετοίμασαν για την ομάδα μας και η οποία θα τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση στα γραφεία του Ατρομήτου για να μας θυμίζει τις αληθινές και εγκάρδιες ευχές τους.

2785290

2785294

Η επίσκεψη του Ατρόμητου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ενισχύθηκε από τους χορηγούς της ομάδας μας, Zakcret sports, Public και NIKE, τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε.

2785276

2785283

2785278