Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι για τον αγώνα της ομάδας μας την προσεχή Τετάρτη (28/2, 17:00) κόντρα στη Λαμία στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, θα εκδοθούν ημερήσιες ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Παρακαλούνται όσοι εκπρόσωποι του Τύπου (όπως και οι κάτοχοι ταυτοτήτων αναγνωρισμένων δημοσιογραφικών Ενώσεων και ΠΣΑΤ) πρόκειται να καλύψουν δημοσιογραφικά την αναμέτρηση, να αποστείλουν τα αιτήματά τους στο [email protected] μέχρι και την Τρίτη (27/2) στις 18:00.

Μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας δεν θα μπορεί να γίνει δεκτό κανένα νέο αίτημα. Απαντητικό e-mail από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος θα υπάρξει ΜΟΝΟ σε περίπτωση αρνητικής απάντησης στο σχετικό αίτημα.

Σημειώνεται ότι λόγω των έκτακτων μέτρων ασφαλείας, κατά την είσοδο στις θύρες θα πραγματοποιείται η διαδικασία ταυτοπροσωπίας.

Οι φωτορεπόρτερ θα χρειαστούν επίσης ημερήσια ονομαστική διαπίστευση.

Η είσοδος των δημοσιογράφων του Γραπτού Τύπου, των δημοσιογράφων ΤV που δεν έχουν τα δικαιώματα του αγώνα και τοπικών ραδιοφώνων θα γίνει από τη Θύρα 7Α.

Η είσοδος των δημοσιογράφων του Ραδιοφώνου θα γίνει από τη Θύρα 3.

Η είσοδος των Φωτορεπόρτερ θα γίνει από τη Θύρα 3.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

Η είσοδος στο Στάδιο υπόκειται ρητά στην αποδοχή από τον εισερχόμενο των Κανονισμών Γηπέδων καθώς και της προκήρυξης του Πρωταθλήματος και των κανονισμών της γηπεδούχου Π.Α.Ε. Η είσοδος στο Στάδιο συνιστά αποδοχή των Κανονισμών.

Η συλλογή ή/και μετάδοση ή/και παραγωγή και/ή διάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας ή δεδομένων σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα, ή οποιουδήποτε είδους ηχογράφηση οποιουδήποτε ήχου, βίντεο ή οπτικοακουστικού υλικού σε οποιοδήποτε αγώνα (είτε με χρήση ηλεκτρονικών συσκευών είτε με άλλο τρόπο) για σκοπούς οποιασδήποτε μορφής στοιχήματος, τυχερών παιχνιδιών ή εμπορικών δραστηριοτήτων που δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων ή για άλλους σκοπούς που παραβιάζουν τους όρους και προϋποθέσεις συμβατικών συνεργασιών, απαγορεύεται αυστηρά στα Στάδια/Γήπεδα του Πρωταθλήματος, εκτός από τις περιπτώσεις όπου η άδεια χορηγείται ρητά από τη Super League και τη γηπεδούχο Π.Α.Ε.

Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για προσωπική, ιδιωτική χρήση.

Σε περίπτωση παραβίασης αυτών των όρων και προϋποθέσεων, οι παραβάτες θα απομακρύνονται από το γήπεδο με επιμέλεια της γηπεδούχου Π.Α.Ε., εφόσον κάτι τέτοιο υποπίπτει στην αντίληψή της.