Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι μεγάλοι διαγωνισμοί των καταστημάτων ZAKCRET sports και της ΠΑΕ Ατρόμητος για τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Η Ελληνική αλυσίδα αθλητικών & sportswear ειδών που αποτελεί χορηγό της ομάδας μας πραγματοποίησε μεγάλο διαγωνισμό πριν τον αγώνα Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης με το νικητή του διαγωνισμού που διεξήχθη στη σελίδα Facebook των Zakcret sports να κερδίζει μια διπλή πρόσκληση στα VIP του γηπέδου και υπογεγραμμένη φανέλα του Κυριάκου Κιβρακίδη.

Νικητής του διαγωνισμού ήταν ο Κυριάκος Βλαχάκης που παρακολούθησε από τα επίσημα του γηπέδου τον όμορφο αγώνα μαζί με τη γυναίκα του Θεοδούλα Σταυρόγλου και την κόρη τους.

IMG 6506

Η απονομή του δώρου μαζί με τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας πραγματοποιήθηκαν μετά τη μεγάλη νίκη του Ατρόμητου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στη μικτή ζώνη του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου.

Με τον Κυριάκο φωτογραφήθηκαν πέραν από τους νικητές του διαγωνισμού ο marketing manager των Zakcret, Βασίλης Κωστόπουλος και ο product specialist marketing team, Φώτης Τσόπελας.

IMG 6513

Τα καταστήματα ZAKCRET sports θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στον κόσμο του Ατρόμητου με μεγάλους διαγωνισμούς αλλά και με τα δυο καταστήματα τους στο Περιστέρι που παρέχουν εξαιρετικές τιμές σε όλα τα αθλητικά είδη.