Με διπλή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

Με διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα) ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο Περιστερίου.

Το πρωί με γυμναστήριο και βάρη, το απόγευμα με φυσική κατάσταση. Έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες στις δύο προπονήσεις με τη διαφορά ότι Σκόνδρας και Φάμπιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης στο δεύτερο μισό της απογευματινής προπόνησης.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει, σε δύο γκρουπ, στο αθλητικό κέντρο.

Όπως αποφασίστηκε σήμερα, ο Σκόνδρας (7 κίτρινες) θα εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με Ολυμπιακό, Λεβαδειακό και ο Φυτανίδης (4 κίτρινες) στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ξεκινάει αύριο η πώληση εισιτηρίων

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι ξεκινάει από αύριο η πώληση των εισιτηρίων από τις 16.30 μέχρι τις 20.00 ενώ το ίδιο ωράριο λειτουργίας θα ισχύσει την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

10 ευρώ στη Θύρα 7.

15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4.

30 ευρώ στη Θύρα 3.

10 ευρώ για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας στη Θύρα 5.

Παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ. Η αγορά του παιδικού εισιτηρίου γίνεται ΜΟΝΟ με την αγορά και εισιτηρίου ενήλικα, εκτός και αν ο συνοδός είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας.

To Tμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος συνιστά σε οποιονδήποτε φίλαθλο να αποφύγει να προσέλθει την Κυριακή χωρίς να είναι κάτοχος εισιτηρίου, κάρτα διαρκείας ή πρόσκλησης γιατί λόγω των μέτρων ασφάλειας δεν θα του επιτραπεί η προσέγγιση τις θύρες εισόδου 2, 4, 5, 7 και 3 του γηπέδου Περιστερίου.

Η φιλοξενούμενη ομάδα παρέλαβε 1000 εισιτήρια στη Θύρα 1, η διάθεση των οποίων θα γίνει αποκλειστικά από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Την ημέρα του αγώνα, δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.