Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Δημούτσος.

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο Περιστερίου και θα ξεκινήσει στις 15.00.

Στην σημερινή προπόνηση ενσωματώθηκε πλήρως ο Ματίας Ιγκλέσιας ο οποίος αποθεραπεύτηκε και ταυτόχρονα εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Ο Ντένις Επστάιν που έχει χτυπήσει στη μέση από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Από εκεί και πέρα η ποικιλία της προπόνησης ήταν διαφορετική για τους παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Πανθρακικού και για εκείνους που δεν αγωνίστηκαν.

Αύριο εξάλλου, οι παίκτες που έπαιξαν το Σάββατο θα προπονηθούν μια ώρα νωρίτερα ενώ εκείνοι που δεν έπαιξαν θα δώσουν εκπαιδευτικό δίτερμα με την ομάδα Κ20.

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Ελίνι Δημούτσος κι αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς της 12ης αγωνιστικής με τη Ξάνθη.

Ο Νιάζι Κούτσι κλήθηκε στην Εθνική Φινλανδίας για το φιλικό παιχνίδι με τη Κύπρο στις 15 Νοεμβρίου στη Λευκωσία. Ο παίκτης θα αναχωρήσει για την πατρίδα του μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Σήμερα το πρωί έγινε εξάλλου η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας του κυριακάτικου αγώνα. Η ΠΑΕ Ατρόμητος που εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Εισιτηρίων Γιώργο Χατζή και τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Γιώργος Πέτρου έκανε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ Πανιώνιος για την χορήγηση εισιτηρίων.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα παραλάβει 400 εισιτήρια για τη Θύρα 1 (μεταλλική) που θα τα διαθέσει μεμονωμένα στους φιλάθλους της. Την ημέρα του αγώνα δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.