Την τρίτη συνολική ήττα (2 εκτός) στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ γνώρισε η ομάδα μας στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Η ομάδα μας βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 5’ όταν ο Ενσικουλού έβγαλε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στο Βασιλακάκη ο οποίος με παράλληλη πάσα έδωσε το γκολ στον Κουλούρη.

Η Ξάνθη αντέδρασε και στο 35΄ ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ του Ντουρίτσκοβιτς έπειτα από παράλληλη μπαλιά και προβολή από κοντά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος πάτησε καλύτερα στο γήπεδο των Πηγαδίων και με αλλαγή στη διάταξη προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να κερδίσει το παιχνίδι.

Αυτό καταρρίφθηκε από την υπόδειξη του διαιτητή κ. Σκουλά για ανατροπή του Κάστρο της Ξάνθης στην περιοχή του Ατρόμητου, όπου ο παίκτης της Ξάνθης δεν έχει δεχτεί κανένα μαρκάρισμα από παίκτη της ομάδας μας. Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 2-1.

Ο Ατρόμητος πίεσε για την ισοφάριση και θα είχε την ευκαιρία να το κάνει αν ο διαιτητής της αναμέτρησης υποδείκνυε πέναλτι σε αγκάλιασμα και γκρέμισμα του Κάστρο στον Καρασαλίδη μέσα στην περιοχή στο 84’ έπειτα από στημένη φάση.

Η ομάδα μας μετά από 16 αγώνες στη Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ έμεινε στους 29 βαθμούς και έπεσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος (81′ Χατζητερζόγλου), Αλμέιδα, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς, Καντά (65′ Μπρίτο), Κάστρο, Μπαξεβανίδης

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς (74′ Κωτσόπουλος), Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Καρασαλίδης, Κουλούρης, Μπρούνο (63′ Μούγιακιτς), Ρισβάνης, Ενσικουλού (46′ Γιαννούλης)