Την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη στη Superleague κατάφερε να πετύχει ο Ατρόμητος με αντίπαλο το Βόλο.

Η ομάδα μας αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από δύο τέρματα του Τόρες στο 7’ και στο 36’ μπόρεσε να ανατρέψει τα δεδομένα του αγώνα και να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Την αρχή έκανε στο 39’ ο Ανδρούτσος που με μια υπέροχη ενέργεια μέσα στην περιοχή, ελίχθηκε μεταξύ δυο αντιπάλων και με ωραίο πλασέ μείωσε σε 2-1.

Στο 43’ έπειτα από κόρνερ ο Γούτας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, υπόδειξη που προήλθε από το VAR με τον Μανούσο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα ισοφαρίζοντας σε 2-2 πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.

Η μεγάλη ανατροπή ήρθε στο 62’ όταν ο Μανούσος πάσαρε στον Ρόσα και αυτός με τη σειρά του έβγαλε προωθημένη ψηλοκρεμαστή μπαλιά για τον Γιακουμάκη, ο οποίος υποδέχθηκε εξαιρετικά τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-3.

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας μας πανηγυρίστηκε στο τέλος μαζί με τον κόσμο μας που έκανε το ταξίδι στην πόλη της Μαγνησίας.

Βόλος (Φεράντο): Γκαραβέλης, Λυράτζης, Δημόπουλος (45+1′ Διαμαντής), Μπασόνγκ, Φερράρι, Τσοκάνης, Ατιγιάτ (58′ Γέντρισεκ), Τόρες, Μπαλογιάννης, Μουνίθ (66′ Μυστακίδης), Μάντζης

Ατρόμητος (Αναστασίου): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μπαένα, Χαρίσης, Ανδρούτσος, Ρόσα (66′ Ουγκράι), Γιακουμάκης (86′ Ενσικουλού), Μανούσος (73′ Γκάλο)