Για τρίτη συνεχόμενη μέρα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προσήλθαν ξεχωριστά σε γκρουπ στο Μαζαράκη προκειμένου να λάβουν μέρος στις προπονήσεις με μέτρα ασφαλείας.

Από την Τετάρτη τηρούνται αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο προπονητικό κέντρο βάσει των προβλεπόμενων κανόνων από την Κυβέρνηση και τη Super League.

Όλοι όσοι εισέρχονταν στο χώρο του προπονητικού κέντρου περνούν από θερμομέτρηση και καταγράφονται στη λίστα παρουσίας των εμπλεκόμενων στο χώρο αθλητών και μελών του τεχνικού επιτελείου.

Τα γκρουπ των 4-5 ποδοσφαιριστών πραγματοποιούν εναλλάξ προπονήσεις από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα ενώ τηρούνται κενά 45’ μεταξύ των γκρουπ για να πραγματοποιείται επιπλέον απολύμανση του χώρου με ειδικά καθαριστικά και ατμό.

IMG 8868

Χθες και σήμερα όλοι οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε τεστ φυσικής κατάστασης για να προγραμματιστεί από το τεχνικό επιτελείο το πρόγραμμα προπονήσεων της επόμενης εβδομάδας.

Όλες οι προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή ολοκληρώθηκαν χωρίς απρόοπτα κάτι που αναμένεται να γίνει και αύριο, Σάββατο. Για την Κυριακή έχει οριστεί ρεπό από τον προπονητή, Σάββα Παντελίδη.

Την ερχόμενη Τρίτη όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της ομάδας θα υποβληθούν για δεύτερη φορά σε μια βδομάδα σε τεστ μοριακού ελέγχου για τον κορωνοϊό στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου.

IMG 8831

IMG 8842

IMG 8798

IMG 8850

IMG 8819