Για πέμπτο σερί παιχνίδι η ομάδα μας παρέμεινε αήττητη στη Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Το ματς είχε δυο διαφορετικές εικόνες με τον Αστέρα να είναι καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και τον Ατρόμητο στο δεύτερο.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ με τον Καλτσά στο 24’ έπειτα από στημένη φάση και ολιγωρία στην άμυνα της ομάδας μας.

Ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και με μια υπέροχη κεφαλιά του Ουάρντα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες ισοφάρισε στο 81’.

Μάλιστα η ομάδα μας θα μπορούσε να κάνει την απόλυτη ανατροπή στο 89’ αλλά ο Κουλούρης από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει.

Με αυτή την ισοπαλία ο Ατρόμητος, έφτασε τα πέντε διαδοχικά παιχνίδια (ΟΦΗ, ΑΕΛ, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννενα και Αστέρας) χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες ο κόσμος της ομάδας μας έκανε το ταξίδι στην Τρίπολη λαμβάνοντας στο τέλος την ευγνωμοσύνη των παικτών και όλης της ομάδας.

kosmos tripoli

Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ορτέγκα, Μπελόκ, Κυριακόπουλος, Καλτσάς (90’+1’ Δουβίκας), Ρόλε (69’ Τσιλιανίδης), Φερνάντεζ, Αραβίδης (75’ Μανιάς).

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι (46’ Θεοδωράκης), Καρασαλίδης, Μάντσον, Χατζηισαϊας, Κιβρακίδης (74’ Μανούσος), Ούμπιδες, Ενσικουλού (46’ Βασιλακάκης), Κατράνης, Μπρούνο, Ουάρντα, Κουλούρης.