Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) έμεινε η ομάδα μας στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Playouts της Stoiximan Super League.

Αήττητη για ακόμα μία αγωνιστική η ομάδα μας, καθώς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Playouts της Stoiximan Super League έμεινε στο 0-0 κόντρα στον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Μαρκετζάνι ήταν σε εκπληκτική κατάσταση αρνούμενος το γκολ σε Ριέρα (6’) και Τοράλ (15’), ενώ ο Ισέκα από πλεονεκτική θέση αστόχησε στο πλασέ που επιχείρησε.

Η ομάδα μας άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και στο 40’ από εξαιρετική σέντρα του Αθανασίου, ο Βαλένσια σημάδεψε το δοκάρι με την μπάλα να καταλήγει στη συνέχεια άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα μας ήταν σαφώς βελτιωμένη και ανώτερη του αντιπάλου της, με τον Κούντε να νικιέται στο 55’ από τον Χριστογεώργο σε εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Έλληνας γκολκίπερ έκανε την επέμβαση του 85’, όταν ο Βέργος έκανε τη λόμπα, αλλά με τα ακροδάχτυλα την έστειλε στο δοκάρι.

Το δοκάρι -το τρίτο για την ομάδα μας στον αγώνα- σημάδεψε και ο Ασεβέδο στο 86’, με το ματς να ολοκληρώνεται με ακόμα μία σπουδαία ενέργεια του Χριστογεώργου όταν στο 91’ ανέκοψε τον Βέργο, πριν ο επιθετικός της ομάδας μας τον ξεπεράσει και βρεθεί προ κενής εστίας.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε (89′ Έρλινγκμαρκ), Γκονθάλεθ, Καμαρά, Βαλένσια (89′ Τζοβάρας), Βρακάς (72′ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (61′ Βέργος)