Σημαδιακό θα χαρακτηρίζεται το ματς με τον ΟΦΗ για τους Θανάση Καραμάνη και Γιώργο Βράκα.

Μπορεί στο τέλος της ημέρας να μένει το αποτέλεσμα ή ο βαθμός, αλλά το κέρδος για την ομάδα μας ήταν σαφώς πολύ πιο ουσιαστικό από το ματς με τον ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, το επαγγελματικό του ντεμπούτο στη Super League πραγματοποίησε ο Θανάσης Καραμάνης, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 87′ κι όταν η μπάλα έκαιγε, ωστόσο, ο ίδιος κάθε άλλο παρά… μάσησε. Στο διάστημα που αγωνίστηκε, συνέβαλε τα μέγιστα και δεδομένα η 13η Γενάρη θα είναι μια ημερομηνία που δύσκολα θα ξεχαστεί από τον ίδιο.

Ο Θανάσης Καραμάνης εντοπίστηκε από την ομάδα σκάουτινγκ της ομάδας μας και εντάχθηκε στις Ακαδημίες μας από τα 14 του χρόνια, φτάνοντας σε σημείο να είναι αρχηγός τόσο στα τμήματα Υποδομής του Αστεριού, αλλά και στην Εθνική Νέων. Έχει ήδη αγωνιστεί μια φορά, αλλά για το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Γιούχτα.

Ωστόσο, εκτός από τον Θανάση Καραμάνη, το ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο πραγματοποίησε και ο Γιώργος Βρακάς, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 73′ αντί του Νίκου Βέργου, παίζοντας κι αυτός καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια των συμπαικτών του στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.