Το πρόγραμμα των πρώτων ημερών της νέας χρονιάς!

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση στην ομάδας μας για την έναρξη της περιόδου 2012-13 καθώς την ερχόμενη Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την πρώτη γνωριμία με το νέο προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους συνεργάτες του Λύσανδρο Γεωργαμλή, Δημήτρη Μπουρουτζίκα, Σλόμπονταν Σούιτσα στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, το πρωί της Πέμπτης (28 Ιουνίου) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις το α γκρουπ των ποδοσφαιριστών και το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση όλης της ομάδας.

Την Παρασκευή (29 Ιουνίου) θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις το β γκρουπ ποδοσφαιριστών. Ταυτόχρονα θα ξεκινήσουν εργομετρικές εξετάσεις για όλη την ομάδα.

Το Σάββατο (30 Ιουνίου) θα γίνει διπλή προπόνηση.

Ο αγιασμός και η επίσημη «πρώτη» της ομάδας μας θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα και ώρα 19.00 στο γήπεδο Περιστερίου παρουσία των φιλάθλων της ομάδας μας.

Μοναδικός απών θα είναι ο Παναγιώτης Μπάλλας ο οποίος μετέχει με την αποστολή της Εθνικής Νέων την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 της Εσθονίας (3-15/7/2012).

* Αύριο (Τετάρτη) και ώρα 12.30 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό. Η συνέντευξη τύπου θα δοθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου του γηπέδου Περιστερίου (είσοδος από Θύρα 4)