Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας όψει των υποχρεώσεων της για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 σε πρωτάθλημα Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου θα ξεκινήσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις του α’ γκρουπ των ποδοσφαιριστών. Το β’ γκρουπ θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Παρασκευή 30 Ιουνίου και το γ’ γκρουπ το Σάββατο (πρωί) 1 Ιουλίου και Κυριακή (πρωί) 2 Ιουλίου.

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου θα γίνει η επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς και ο καθιερωμένος αγιασμός. Μέχρι τις 8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το Α’ στάδιο προετοιμασίας στο αθλητικό κέντρο.

Στις 9 Ιουλίου θα γίνει η αναχώρηση της ομάδας για το Β’ Στάδιο προετοιμασίας που θα ολοκληρωθεί στις 22 Ιουλίου. Σε αυτό το διάστημα θα δοθούν δύο φιλικά παιχνίδια με πιθανές ημερομηνίες την 19η και 22η Ιουλίου. Οι παίκτες θα πάρουν ρεπό στις 23 Ιουλίου.

Από τις 24 Ιουλίου θα ξεκινήσει το Γ’ Στάδιο Προετοιμασίας που περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια με προτεινόμενες ημερομηνίες 27 και 30 Ιουλίου.
Ειδικά για την 5η εβδομάδα προετοιμασίας από τις 31 Ιουλίου ως 7 Αυγούστου εξετάζονται προτάσεις και προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων στο εξωτερικό.

Στις 12 Αυγούστου θα δοθεί το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.