Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία στο Πράβετς.

Την τελευταία προπόνηση στο Πράβετς έκαναν σήμερα το πρωί οι παίκτες της ομάδας μας. Το β στάδιο προετοιμασίας ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις που φιλοξένησαν την αποστολή του Ατρόμητου και από την οποία απουσίασε μόνο ο Ελίνι Δημούτσος ο οποίος έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Ντούσαν Μπάγεβιτς και των συνεργατών του.

Η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα με την απογευματινή πτήση από το αεροδρόμιο της Σόφιας, με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό. Το Πράβετς θα είναι πλέον μια «γλυκιά» ανάμνηση παρά το βαρυ φόρτο εργασίας που είχε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι παίκτες ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα των επόμενων ημερών και με αίσθημα ανακούφισης αντιμετώπισαν την «είδηση» ότι θα μείνουν ελεύθεροι το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστούν, να βρεθούν κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα και από τη Δευτέρα να περάσουν στο Γ στάδιο προετοιμασίας.

* Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει το δανεισμό για ένα έτοις του αμυντικού ποδοσφαιριστή Θωμά Βαγγέλη στην ομάδα της Κορίνθου.