Το πλήρες πρόγραμμα έναρξης και προετοιμασίας

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει το πρόγραμμα έναρξης και προετοιμασίας της ομάδας όψει των υποχρεώσεων της για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 σε Europa League, πρωτάθλημα Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου θα ξεκινήσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις του πρώτου γκρουπ των ποδοσφαιριστών. Το β γκρουπ θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Παρασκευή 29 Ιουνίου και το γ γκρουπ το Σάββατο (πρωί) 30 Ιουνίου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνει η πρώτη προπόνηση.

Την Κυριακή 1 Ιουλίου η δεύτερη προπόνηση, ενώ τη Δευτέρα 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Την Τρίτη 3 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Α στάδιο προετοιμασίας και θα επιστρέψει το Σάββατο 14 Ιουλίου. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στη Αθήνα μέχρι την Τρίτη 17 Ιουλίου που η ομάδα θα αναχωρήσει για το Β στάδιο προετοιμασίας και θα επιστρέψει την Παρασκευή 27 Ιουλίου.

Κατόπιν οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στην Αθήνα μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο, σύμφωνα με όσα ισχύουν έως τώρα, για τις 2 Αυγούστου στο πλαίσιο του σε Europa League.

Επίσης, οι επιθυμητές ημερομηνίες διεξαγωγής φιλικών αγώνων είναι οι εξής: 8 Ιουλίου, 13 Ιουλίου στο πλαίσιο του Α σταδίου προετοιμασίας και 18 Ιουλίου, 22 Ιουλίου, 26 Ιουλίου στο πλαίσιο του Β σταδίου προετοιμασίας.