Ο διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ατρόμητο για 2 χρόνια.

Καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας «οικογένεια» τον Δημήτρη Παπαδόπουλο!.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο διεθνής επιθετικός θα φορέσει το ένδοξο «αστέρι» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας Γιάννη Αγγελόπουλου.

«Ήρθα για να κάνουμε όλοι μαζί τον Ατρόμητο ακόμη μεγαλύτερο» δήλωσε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας για την περίοδο 2013 – 2014 στο atromitosfc.gr αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου και συνέχισε:

«Ο Ατρόμητος έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, είναι ομάδα με υψηλούς στόχους και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο για να αποδεχθώ την πρότασή του γιατί ως παίκτης και ως άνθρωπος έχω κίνητρα και βάζω στόχους. Στα play off όλοι είδαμε ότι έφθασε στο μάξιμουμ και εύχομαι την επόμενη χρονιά να κάνουμε το κάτι παραπάνω που η ομάδα δεν πέτυχε φέτος για ένα γκολ. Είναι δύσκολο αλλά στα play off μπορούν να γίνουν όλα».

Και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κατέληξε: «Ο Ατρόμητος έχει πάρει το καλό εισιτήριο στο Γιουρόπα Λιγκ και με μια καλή κλήρωση νομίζω ότι μπορούμε να μπούμε στους ομίλους και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό.

Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να είναι κοντά στην ομάδα όπως στα τελευταία παιχνίδια για να ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ένα ακόμη επίπεδο».

Ποιος είναι

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στο Γκαγκάριν ( του Ουζμπεκιστάν) τον Οκτώβριο του 1981 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ακράτητο Άνω Λιοσίων την περίοδο 1999-2000. Παίκτης με απαράμιλλο σθένος, μαχητής και κυρίως γκολτζής έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα μια σπουδαία διαδρομή εντός κι εκτός των συνόρων.

Την περίοδο 2002-2003 μετεγγράφηκε στη αγγλική Μπέρνλι (DIV1- 34 συμμετοχές) και το επόμενο καλοκαίρι μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό παραμένοντας μέχρι το 2008. Κατέκτησε το πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας 2004.

Τον Ιανουάριο του 2009 μεταπήδησε στο Καμπιονάτο για λογαριασμό της Λέτσε (14 συμμετοχές). Την περίοδο 2009-2010 αγωνίστηκε σε Ντυναμό Ζάγκρεπ (CRO1-13 συμμετοχές) και Θέλτα (ESP2 – 14 συμμετοχές). Στην ισπανική ομάδα έμεινε και την περίοδο 2010-11 (11 συμμετοχές) ενώ τον Ιανουάριο του 2012 μετεγγράφηκε στον Λεβαδειακό (10 συμμετοχές).

Πέρσι έκανε καταπληκτικό πρωτάθλημα στον Πανθρακικό πετυχαίνοντας ένα γκολ ανά δύο αγώνες (25 συμμετοχές – 12 τέρματα).

Στην Εθνική Ομάδα έχει 20 συμμετοχές (2 γκολ). Ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Πορτογαλία το 2004 κάνοντας 2 συμμετοχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΤΟ στο www.actionimages.gr (όνομα χρήστη free, κωδικός images).