Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ματς της Πέμπτης.

Στην τελική ευθεία για τον μεγάλο αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με τη Νιούκαστλ μπήκε από σήμερα από σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας.

Η φάσης της προετοιμασίας που περιελάμβανε πέντε φιλικά παιχνίδια ολοκληρώθηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο που ερμηνεύεται με ισάριθμες νίκες αλλά και την καταγραφή της καλής αγωνιστικής κατάστασης όλων των ποδοσφαιριστών.

Το ευχάριστο για τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους συνεργάτες του είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Στην σημερινή πρωινή προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές μηδενός εξαιρεμένου.

Εκείνοι που αγωνίστηκαν μια ώρα στο χθεσινό φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν υδρομασάζ και αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Θανάσης Καραγκούνης δεν αγωνίστηκε χθες γιατί προερχόταν από ένα 90λεπτο με την Εθνική Ελπίδων στο φιλικό με τη Πολωνία έχοντας μάλιστα πολύ καλή απόδοση.

Στο Νιούκαστλ βρίσκονται σήμερα οι Λύσσανδρος Γεωργαμλής και Τόλης Αποστόλου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τη Τότεναμ για την πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ.

Στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων την ερχόμενη εβδομάδα κλήθηκαν εξάλλου οι Τάσος Καντούτσης και Βασίλης Μπάρκας.