Ο κ. Ανδρέας Παχατουρίδης παρέλαβε τις κάρτες διαρκείας για τη νέα περίοδο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης δείχνοντας ότι είναι φανατικός υποστηρικτής της ομάδας μας, βρέθηκε στα γραφεία της διαχείρισης εισιτηρίων και παρέλαβε από τον Υπεύθυνο Εκκαθάρισης Εισιτηρίων Ρομπέρτο Πανάγο τις κάρτες διαρκείας της οικογένειας του για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο παρουσία του Υπεύθυνου Διαχείρισης Εισιτηρίων Γιώργου Χατζή.

Ο πρώτος πολίτης της πόλης που στηρίζει κάθε χρόνο την προσπάθεια του Ατρόμητου υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι ο Ατρόμητος έχει φτάσει να είναι μέσα στις τρείς καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και ότι είναι σίγουρος ότι και φέτος η ομάδα θα είναι στην κορυφή.

Παράλληλα κάλεσε όλους τους Περιστεριώτες αλλά και τους φίλους του Ατρόμητου εκτός της πόλης να στηρίξουν με τη φυσική τους παρουσία την ομάδα ώστε να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι.

Όσον αφορά την κλήρωση στο Europa League που έφερε τη Νιούκαστλ στο δρόμο του Ατρόμητου δήλωσε τα εξής: «Οι νικητές δεν βγαίνουν στην κλήρωση αλλά μέσα στο γήπεδο. Στις 23 Αυγούστου το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου πρέπει να πλημυρίσει από τους φίλους και τους οπαδούς. Η ομάδα μας, ο Ατρόμητος είμαι σίγουρος ότι θα γράψει μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του. Ας δώσουμε όλοι ένα πανπεριστεριώτικο ραντεβού την Πέμπτη 23 Αυγούστου στο γήπεδο Περιστερίου δίπλα στους παίκτες, κοντά στην ομάδα. Όλοι μαζί θα ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ψηλά».