ΣΥΣΣΩΜΗ Η «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗ.

Από σήμερα θα ξαναπιάσει δουλειά. Από εκεί ψηλά που ανέβηκε στη «γωνιά του Παραδείσου» θα βλέπει κάθε εβδομάδα μαζί με τον Σεραφείμ Ευαγγελίου και τον κουμπάρο του Γιάννη Μπρανίκα τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας.

Τα καλοκαίρια θα παρακολουθεί την πρόοδο των εισιτηρίων διαρκείας και τον χειμώνα θα επιβλέπει την πώληση των εισιτηρίων. Θα πανηγυρίζει στα γκολ αλλά και θα διαμαρτύρεται άμα οι αποφάσεις του διαιτητή αδικούν τον Ατρόμητο. Θα στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας και θα τραγουδάει «Ατρόμητος σημαίνει Δύναμη , Τέχνη και Ατσάλινη Καρδιά».

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική «οικογένεια» του Ατρόμητου συμπαραστάθηκε σήμερα στο πένθος της οικογένειας του Γιώργου Χατζή. Ήταν εκεί στο «τελευταίο αντίο» του «Στρατηγού», στο «τελευταίο αντίο» ενός πολύ μεγάλου Ατρόμητου.

Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σπανός, το διοικητικό συμβούλιο, το ποδοσφαιρικό τμήμα, στελέχη της ΠΑΕ Ατρόμητος, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, αντιπροσωπεία των Fentagin αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Χατζή και του ευχήθηκαν «καλοτάξιδος».

Εκ μέρους της ΠΑΕ Ατρόμητος εκφώνησε επικήδειο ο αντιπρόεδρος κ. Ευάγγελος Μπαταγάννης που είπε μεταξύ άλλων:« «Σε φωνάζαμε «Στρατηγό» αλλά ήσουν πιστός στρατιώτης του Ατρόμητου. Από τη δεκαετία του 50 πρώτα ως ποδοσφαιριστής κι έπειτα με την ιδιότητα του παράγοντα. Έζησες 60 χρόνια συντροφιά με τον Ατρόμητο μαχόμενος μέχρι το τέλος. Πρεσβεύοντας αξίες και ιδανικά. Μεταδίδοντας τη φλόγα σου, το πάθος σου για την ομάδα μας. Μας αντιμετώπιζες σαν παιδιά σου και εμείς σαν πατέρα μας. Ο πρόεδρος, εγώ, όλοι μας. Ο Ατρόμητος, «Στρατηγέ», σου οφείλει πολλά. Γι αυτό είμαστε σήμερα εδώ, κοντά σου, να σε αποχαιρετήσουμε. Οι παίκτες της ομάδας μας, οι προπονητές, η διοίκηση, οι φίλαθλοι, οι συνεργάτες σου. Η οικογένεια του Ατρόμητου είναι περήφανη για εσένα και για όλα όσα της πρόσφερες. Σε αποχαιρετάμε με θλίψη, καλό ταξίδι να έχεις».

Η Νεκρώσιμος Ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Περιστερίου και χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος. Η ταφή στο Κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου. Τα χώματα του Περιστερίου που τόσο λάτρεψε, «αγκάλιασαν» για πάντα τον Γιώργο Χατζή!.