Για 8η χρονιά δώσαμε και πήραμε αγάπη από τα παιδιά.

Δεν ανοίξαμε μόνο τη δική μας αγκαλιά αλλά εισπράξαμε και την αγκαλιά των παιδιών. Μια πολύ όμορφη εμπειρία έζησε σήμερα η αντιπροσωπεία της ομάδας μας που βρέθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Χρυσούπολη. Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά η ΠΑΕ Ατρόμητος έδωσε και πήρε αγάπη, πρόσφερε δώρα σε κάθε παιδί ξεχωριστά και μοίρασε ευχές για τις γιορτές που έρχονται.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου , το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και Αντιδήμαρχο Περιστερίου Βασίλη Μπέτση, τους ποδοσφαιριστές Νίκο Λαζαρίδη, Εδουάρδο Μπρίτο και τον υπεύθυνο τύπου Παύλο Κατώνη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα κοντά σε αυτά τα παιδιά που χρειάζονται την αγάπη μας όλες τις μέρες του χρόνου» δήλωσε ο Νίκος Λαζαρίδης ενώ ο Εδουάρδο Μπρίτο τόνισε ότι: «Όταν είσαι κοντά στα παιδιά τα ξεχνάς όλα. Ένα χαμόγελο αρκεί να σε κάνει χαρούμενο».

Η Κάτια Κοξένογλου έδωσε συγχαρητήρια στις κυρίες που φροντίζουν τα παιδιά για το αξιέπαινο έργο τους και ευχήθηκε να συνεχίσουν την προσφορά τους με την ίδια θέληση και αγάπη.

Από την μεριά της η υπεύθυνη του «Χαμόγελου» Τάνια Περιμένη ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ατρόμητος για την παρουσία της κοντά στα παιδιά σε αυτές τις γιορτινές μέρες επισημαίνοντας ότι η βοήθεια της δεν περιορίζεται μόνο σε μια καθιερωμένη επίσκεψη λόγω Χριστουγέννων αλλά προσφέρεται με άλλες μορφές σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ACTION IMAGES (www.actionimages.gr) όνομα χρήστη free κωδικός images.