Αποθέωση και ατελείωτη αγάπη για τον Ατρόμητο από τους μαθητές.

Η αγάπη για τον Ατρόμητο (μας) στο 1ο Δημοτικό Περιστερίου, η λατρεία των μαθητών για το «αστέρι» μας, τα συνθήματα «Ατρόμητε τρελαίνομαι»,τα πρωτότυπα και με τα μάτια ενός παιδιού σκαριφήματα πάνω σε μια λευκή κόλα χαρτί συνέθεσαν ένα ιδανικό σκηνικό στην επίσκεψη της αντιπροσωπείας της ομάδας μας σε ένα από τα πιο ιστορικά σχολεία της πόλης μας.

Η επόμενη γενιά των φιλάθλων μας βρίσκεται λοιπόν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου. Το είδαμε, το ζήσαμε, το διαπιστώσαμε!.

Οι ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Νάστος, Θόδωρος Παπουτσογιαννόπουλος, Παναγιώτης Σιμιτσής μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ και πάρα πολλά αυτόγραφα, εισπράττοντας την αγάπη από την πλευρά των μαθητών. Την αντιπροσωπεία συνόδεψε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και αντιδήμαρχος Περιστερίου Βασίλης Μπέτσης.

Την παράσταση (εκτός από τα παιδιά) έκλεψε πάντως και η δασκάλα Βίκη Ξύδη, φανατική οπαδός της ομάδας μας, η οποία μόλις έμαθε ότι θα ερχόταν αντιπροσωπεία της στο σχολείο έβγαλε τον «μανδύα των αγγλικών», φόρεσε τη φανέλα με το αστέρι και με ένα κασκόλ στο χέρι παρέσυρε όλα τα παιδιά στο ρυθμό του Ατρόμητου.

Ευχαριστούμε θερμά την Διευθύντρια του σχολείου Κωνσταντίνα Καφαλούκου, τις δασκάλες αλλά και τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Ιωάννη Νομικό για την εξαιρετική φιλοξενία τους.

ΦΩΤΟ (ΔΩΡΕΑΝ)στο www.actionimages.gr (όνομα χρήστη free, κωδικός images).