Θα απουσιάσει (λόγω τιμωρίας) ο Γιάννης Σκόνδρας.

Στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακού Βόλου για την Δ Φάση του θεσμού έστρεψε από σήμερα το ενδιαφέρον του ο Ατρόμητος. Το ματς θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ερχόμενη Τετάρτη (20.30) και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 22 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Περιστερίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Τετάρτης δεν έχει ο αρχηγός Γιάννης Σκόνδρας ο οποίος είναι τιμωρημένος γιατί στον περσινό τελικό με τον Ολυμπιακό συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Σήμερα οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο νικηφόρο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Σουμπίνιο έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης δεδομένου ότι στις αρχές της εβδομάδας ήταν τραυματίας κι έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή μας Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου. Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της το πρωί της Τρίτης και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.