Ο αρχηγός της ομάδας μας έχει ενοχλήσεις στον αυχένα.

Χωρίς τον Γιάννη Σκόνδρα πραγματοποιήθηκε σήμερα η προπόνηση της ομάδας μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Προς το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Σκόνδρας έκανε μια απότομη κίνηση που τον ενόχλησε στον αυχένα και σήμερα έκανε θεραπεία. Αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να εκτιμηθεί η κατάστασή του επακριβώς.

Οι υπόλοιποι παίκτες έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση συμπεριλαμβανομένου του Αντώνη Αθανασίου που ενσωματώθηκε πλήρως.

Στην αυριανή προπόνηση αναμένεται ο Ελίνι Δημούτσος ο οποίος θα ολοκληρώσει σήμερα τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ομάδα.

Λόγω της απουσίας του Βασίλη Μπάρκα που βρίσκεται στην Εθνική Νέων, στην σημερινή προπόνηση έλαβε μέρος ο τερματοφύλακας της Κ20 Χρήστος Θεοδωράκης.

Αύριο το πρωί, αντιπροσωπεία της ομάδας θα βρεθεί στο 2ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα με τον Λεβαδειακό συνεχίζοντας το απολύτως πετυχημένο πρόγραμμα των επισκέψεων στα σχολεία της πόλης. Θα την αποτελέσουν οι Νίκος Λαζαρίδης, Τάσος Καραμάνος και Μανώλης Καλλέργης.

Όσον αφορά την προπώληση των εισιτηρίων, το πρόγραμμα λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης είναι καθημερινά από τις 16.30 μέχρι τις 20.00. Με απόφαση της ΠΑΕ Ατρόμητος, η τιμή του εισιτηρίου στη Θύρα 7 είναι 10 ευρώ και στις Θύρες 2 και 4 είναι 15 ευρώ. Στη Θύρα 3 (VIP) είναι 30 ευρώ.