Για την ανάδειξή του ως MVP της 1ης αγωνιστικής.

Την Παρασκευή και ώρα 10.30 θα γίνει η βράβευση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Σουμπίνιο ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος για την απόδοσή του στο ματς με τη Κέρκυρα (φωτό).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Blue Star Cafe στο γήπεδο Περιστερίου και την απονομή στον Σουμπίνιο θα κάνει ο πρώην άσος του Ατρόμητου Γιώργος Κορακάκης ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με σημαντικές επιτυχίες της ομάδας μας στο παρελθόν.

Ο «Σούμπι» βρέθηκε σήμερα στο αθλητικό κέντρο, την ώρα που οι υπόλοιποι συμπαίκτες του απολαμβάνουν διήμερο ρεπό, για να κάνει θεραπεία και τρέξιμο μιας και προέρχεται από διάστρεμμα. Το ίδιο πρόγραμμα θα κάνει και αύριο με την προοπτική να ενσωματωθεί πλήρως με την ομάδα στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής.

Λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες θα απουσιάσουν οι Δημούτσος (Ανδρών), Μπάλλας (Ελπίδων), Μπάρκας (Νέων) και Κούτσι (Εθνική Φινλανδίας).

Την Παρασκευή και ώρα 19.00 θα διεξαχθεί φιλικό ματς με την Καλλιθέα (19.00) στο γήπεδο Περιστερίου με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.