Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι ο Νίκος Λαζαρίδης συνεχίζει μαζί μας από τη θέση του Team Manager!.


Το όνομα του για πέντε συναπτά έτη ήταν συνώνυμο με την αξία, το ήθος και την προσφορά στον Ατρόμητο αγωνιζόμενος 171 φορές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πλέον έχοντας αποφασίσει να «κρεμάσει» οριστικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 38 ετών, ο Νίκος Λαζαρίδης αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης και θα υπηρετήσει τον Ατρόμητο μας από ένα άλλο ποδοσφαιρικό μετερίζι!

Μιλώντας στο atromitosfc.gr είπε τα εξής: « Καταρχήν νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής γιατί η προ ετών επιθυμία μου να τελειώσω στον Ατρόμητο την καριέρα μου έγινε πραγματικότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αλλά και συνεχίζει να μου δείχνει τώρα που σταμάτησα. Ευχαριστώ επίσης τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο και τον Προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο για την τιμητική τους πρόταση.Ευχαριστώ επίσης τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και το ιατρικό επιτελείο που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που συνεχίζω στον Ατρόμητο. Επειδή έχω προσφέρει ως ποδοσφαιριστής ήθελα να προσφέρω και από κάποια άλλη θέση.

Τελειώνοντας θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο του Ατρόμητου που μου έχει δείξει την αγάπη του και θέλω να ξέρει ότι η αγάπη αυτή είναι αμοιβαία. Στόχος μου είναι όπως πρόσφερα παίζοντας μέσα στο γήπεδο, να προσφέρω ακόμη περισσότερα και με τη νέα μου ιδιότητα. Όλοι μαζί διοίκηση, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και φίλαθλοι να ξαναπάμε τον Ατρόμητο πολύ ψηλά».