Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Κωτσόπουλο ο οποίος αποτελεί το τρίτο νέο μέλος μας στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!.

Ο Κωτσόπουλος σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Γεννημένος στην καρδιά της Μακεδονίας (Βέροια) στις 21 Φεβρουαρίου 1997, έρχεται να πλαισιώσει με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και την «φρεσκάδα» των 21 χρόνων, την εύρυθμη «ποδοσφαιρική μας ορχήστρα» που καθοδηγεί ο Νταμίρ Κάναντι.

Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και τον «κατέκτησε» το project, η φιλοσοφία και η «γλυκιά εμμονή» της ομάδας μας στην ανάδειξη Ελλήνων ποδοσφαιριστών!

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Κώστας Κωτσόπουλος δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:« Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα που ξέρει να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε εμένα και με έφεραν σε αυτό το μεγάλο club. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες όμως το σκεπτικό των ανθρώπων της και η «υγεία» που έχει η ομάδα στάθηκαν καταλυτικοί παράγοντες για την επιλογή μου». Και ο Κώστας Κωτσόπουλος κατέληξε: «Ξέρω ότι κάνω ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα μου, είμαι αποφασισμένος να δουλέψω πολύ σκληρά έχοντας υπομονή και όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα την αρπάξω από τα μαλλιά».

Ο Κωτσόπουλος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Βέροιας, συνέχισε σε Νηρέα Βέροιας, Μακροχώρι και τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνίστηκε στη Νάουσα με 19 γκολ σε 37 παιχνίδια!.

Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «12».