Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή στο Περιστέρι.

Με την πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στον Ασπρόπυργο, λόγω της σποράς που πραγματοποιείται στο μεγάλο γήπεδο στο Μαζαράκη, συνεχίστηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τον Γιώργο Τζοβάρα που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις από ένα χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΛ.

Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι δύο πολύ μεγάλοι άτυχοι της σεζόν, Παναγιώτης Τσαντίλας και Σπύρος Αμπαρτζίδης, που έχουν υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έχουν αρχίσει τη διαδικασία της επιστροφής τους.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα συνεχιστεί με την αυριανή μεσημεριανή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας, ο προπονητής, Σάσα Ίλιτς, θα ανακοινώσει την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

*Το απόγευμα της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας ξεφεύγοντας για κάποιες ώρες από την καθημερινότητα των προπονήσεων