Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με την ΑΕΚ την Δευτέρα στις 19.30 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Συγκεκριμένα το Σάββατο θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της Θύρας 4 από τις 12.00 μέχρι τις 20.00.

Όπως έχει ανακοινώσει από τις προηγούμενες μέρες η ΠΑΕ Ατρόμητος για το συγκεκριμένο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ θα ισχύσει η απόφαση της αγοράς εισιτηρίων μόνο από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Ο κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας έχει τη δυνατότητα της αγοράς ενός εισιτηρίου και έπειτα από την επίδειξη της κάρτας στο εκδοτήριο. Είναι απαραίτητη η έγκυρη προσέλευση των ενδιαφερόμενων για την αγορά του εισιτηρίου.

Ομοίως της Κυριακή θα λειτουργήσει για την αγορά εισιτηρίων το εκδοτήριο της Θύρας 4 από τις 12.00 μέχρι τις 20.00.

Τέλος την ημέρα του αγώνα(Δευτέρα) θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της Θύρας 2 από τις 11.00 μέχρι τις 16.00. Μετά την παρέλευση της ώρας δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου από τους κατόχους διαρκείας.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ατρόμητος πάρθηκε μετά τα πρόσφατα γεγονότα και έχει σκοπό την ασφαλή παρακολούθηση αγώνων από τους υγιείς φιλάθλους στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.