Η Νιούκαστλ παρέλαβε 500 εισιτήρια.

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου Περιστερίου η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με τη Νιούκαστλ για τα play offs του Europa League.

Την αγγλική ομάδα εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Στιβ Στόρν. Παραβρέθηκε επίσης εκπρόσωπος από τη Βρετανική Πρεσβεία καθώς και μεγάλη αντιπροσωπεία της Αστυνομίας με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Τριαντάφυλλο.

Από την ΠΑΕ Ατρόμητος παρέστησαν η Μanaging Director Κάτια Κοξένογλου, ο Διευθυντής Σταδίου Τάκης Μιχαλέτος, ο Υπεύθυνος Εισιτηρίων Γιώργος Χατζής και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Γιώργος Πέτρου.

Η Νιούκαστλ ζήτησε και παρέλαβε 500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων τους που αντιστοιχούν στη Θύρα 5 του γηπέδου Περιστερίου. Όπως τονίστηκε δεν θα γίνει οργανωμένη μετακίνηση Άγγλων φιλάθλων στην Αθήνα. Τα εισιτήρια θα διατεθούν σε μέλη του club και σε κατόχους διαρκείας.

Η αποστολή της αγγλικής ομάδας θα έρθει την Τετάρτη στην Αθήνα και θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα προπονηθεί στο γήπεδο Περιστερίου σε ώρα που θα καθοριστεί στα επόμενα 24ωρα.