H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία χρηματοοικονομικού σχεδιασμού και παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών «Μy life Partners».

H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία χρηματοοικονομικού σχεδιασμού και παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών «Μy life Partners».

Με διευθυντή τον Περικλή Φαραό, και αποκλειστική συνεργασία με την ΑΧΑ Ασφαλιστική, η «Μy life Partners» μετράει πάνω από 10.000 ικανοποιημένους πελάτες στην 20ετή της πορεία, τους οποίους βοηθάει να ζήσουν με μεγαλύτερη ηρεμία και σιγουριά.

Η εν λόγω εταιρία θα προσφέρει τα προνόμια της στους κατόχους διαρκείας της ΠΑΕ Ατρόμητος για την αγωνιστική περίοδο 2012-13.

Παρέχει λύσεις: Για τη Προστασία της Οικογένειας, της Υγείας, του Εισοδήματος και της ικανότητας για εργασία, τη δημιουργία κεφαλαίων για τη περίοδο της Σύνταξης, τις Σπουδές ή την Επαγγελματική αποκατάσταση των Παιδιών, τη Προστασία της κινητής ή ακίνητης Περιουσίας & Επιχείρησης καθώς επίσης και Αμοιβαία κεφάλαια, Ομαδικές Ασφαλίσεις , Χρηματικές Απώλειες, Ασφαλιστική κάλυψη φωτοβολταϊκών και Ταξιδιωτικά Ασφαλιστικά προγράμματα, καθώς επίσης Δωρεάν το οικονομικό σας check up .

Στόχος της είναι να στηρίξει το εισόδημα των πελατών και συνεργατών της, να στηρίξει τη μικρομεσαία επιχείρηση, και να προωθήσει τη δυνατότητα συνεργασιών και ανάπτυξης.

Η περιφερειακή διεύθυνση έχει δημιουργήσει τον εκπτωτικό οδηγό mpdclub, όπου προβάλλει πάνω από 5.000 επιχειρήσεις – πελάτες,, που προσφέρουν προνόμια και οφέλη για τα μέλη και φίλους του club. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site www.exasfalisi.gr.

Προτείνετε επίσης η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ διαφήμισης & προώθησης των επιχειρήσεων που συνεργάζονται μαζί της καλύπτοντας τις ασφαλιστικές ανάγκες και προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ την κάρτα προνομίων.