«Εύχομαι στο μέλλον να ζήσω και άλλες τέτοιες όμορφες στιγμές».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Θόδωρος Παπουτσογιαννόπουλος «έλαμψε» με την Εθνική Κ-19 που έλαβε μέρος στην στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αγωνίστηκε βασικός και στα τρία παιχνίδια του τουρνουά αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για ένα λαμπρό μέλλον.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο atromitosfc.gr δήλωσε τα εξής:

Για την εμπειρία που έζησε:« Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα και πολύ σημαντικό να εκπροσωπήσω την Εθνική Κ19 σε αυτό το τουρνουά. Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε για το καλύτερο και προσωπικά ήταν η καλύτερη εμπειρία που έχω ζήσει μέχρι τώρα. Εύχομαι στο μέλλον να ζήσω και άλλες τέτοιες όμορφες στιγμές».

Για την προσωπική του απόδοση: «Θέλω να πιστεύω ότι δικαίωσα τον προπονητή μου και όλο το επιτελείο. Είμαι ικανοποιημένος και άκουσα τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια που έκανα. Αυτή ήταν η καλύτερη επιβράβευση. Είναι αλήθεια ότι δεν υπολογιζόμουν για βασικός όμως απέδειξα ότι μπορούσα να αντεπεξέλθω παίζοντας και στα τρία παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι ο Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε επίσης από τους Μπάρκα και Καντούτση: «Είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα μου είχε τρεις ποδοσφαιριστές της σε αυτό τουρνουά. Αποδεικνύει ότι γίνεται σπουδαίο έργο από τις μικρές ηλικίες και δίνει κίνητρα στους νέους ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν φθάνοντας μέχρι τις Εθνικές ομάδες».

Για τον επόμενο στόχο του:«Όσον αφορά την ομάδα μου είναι να καταφέρω να κερδίσω τον προπονητή μου κύριο Παράσχο και να παίξω όσες περισσότερες φορές γίνεται μέσα στη νέα χρονιά για να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της. Σε εθνικό επίπεδο επόμενος στόχος μου είναι η Εθνική Ελπίδων».

Για τις ομοιότητες στο παιχνίδι του με τον Γιάννη Σκόνδρα: «Μου το έχουν πει και αυτό με κολακεύει ιδιαίτερα όταν μου λένε ότι μοιάζω με τον Γιάννη που είναι πλέον ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Μέχρι εκεί όμως. Πρέπει κι εγώ να δουλέψω σκληρά όπως έχει δουλέψει ο Γιάννης τόσα χρόνια και έφθασε δίκαια ψηλά».

Για το ξεκίνημα του: «Έκανα τα πρώτα μου βήματα στην Δ Δημοτικού παίζοντας στον Αίολο και Αργοναύτη Κατακώλου. Μεγαλώνοντας έπαιξα στην ανδρική ομάδα του Αργοναύτη στην Α κατηγορία Ηλείας. Πριν τέσσερα χρόνια επιλέχθηκα από τον κύριο Τόλη Αποστόλου και ήρθα στον Ατρόμητο».

Για τον τρόπο ζωής μέσα στο αθλητικό κέντρο:«Φέτος έκλεισα τέσσερα χρόνια ζώντας μέσα στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μου πηγαίνοντας παράλληλα σχολείο από το οποίο αποφοίτησα πέρσι. Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι ότι όλα τα παιδιά είμαστε μια παρέα, μια οικογένεια. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον και προσπαθούμε να συμπληρώσουμε ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι».