Tους ενημέρωσε ότι δεν θα έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη νέα περίοδο

Ο προπονητής της ομάδας μας Ντούσαν Μπάγεβιτς αμέσως μετά το τέλος της σημερινής απογευματινής προπόνησης συναντήθηκε με τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Οικονόμου και Γιώργο Μακρή.

Η συζήτηση είχε ως αντικείμενο το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών καθώς ο προπονητής τους ενημέρωσε ότι δεν θα έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη νέα περίοδο και ως εκ τούτου θα είναι προτιμότερο για εκείνους να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι δύο παίκτες αποκλείστηκαν από την αποστολή του αυριανού φιλικού αγώνα με τον Πανθρακικό στις 20.00 στο γήπεδο Περιστερίου. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται οι νεοαποκτηθέντες Γιαννούλης και Σουμπίνιο, στον αντίποδα δεν συμπεριλήφθηκαν οι Καντούτσης, Τζαμάλ, Καραγκιολίδης.

Στην Εθνική Ανδρών κλήθηκε σήμερα ο Ελίνι Δημούτσος από προπονητή Φερνάντο Σάντος για το φιλικό παιχνίδι της 15ης Αυγούστου με αντίπαλο τη Φινλανδία στο Όσλο.

Την παρθενική του κλήση στην Εθνική Ελπίδων δέχθηκε ο Παναγιώτης Μπάλλας, δευτεραθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων για το φιλικό με την Πολωνία επίσης στις 15 Αυγούστου. Μαζί του κλήθηκε και ο «παλιός» Θανάσης Καραγκούνης.