Την ήττα με 4-3 γνώρισε ο Ατρόμητος στον πρώτο αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο τη Ντινάμο Μπρέστ στη Λευκορωσία.

Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από νωρίς (13’) με αυτό το αποτέλεσμα να παραμένει μέχρι και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Με την είσοδο τους στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ατρομήτου δεν αφυπνίστηκαν με το δείκτη του σκορ να ανεβαίνει στο 4-0 στο 61’ και στο 70’.

Το παιχνίδι άλλαξε για την ομάδα μας στο 74’ όταν ο Μανούσος κυνήγησε την μπάλα σε μια δύσκολη φάση και από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα κατάφερε να πλασάρει απέναντι σε κενή εστία.

Το γκολ έδωσε ώθηση στους ποδοσφαιριστές που βγήκαν πιο μπροστά και πίεσαν για καλύτερο αποτέλεσμα κάτι που συνέβη στο 80’ όταν από σέντρα του Γιαννούλη σε διεκδίκηση κεφαλιάς του Μούγιακιτς με τον αντίπαλο αμυντικό, ο παίκτης της Μπρέστ έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του διαμορφώνοντας το 4-2.

Το τελικό 4-3 που αποτελεί και σκορ που δίνει μεάλες πιθανότητες πρόκρισης στον Ατρόμητο, στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στο Περιστέρι, πέτυχε ο Κουλούρης με ένα πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής στο 88’.

dynamobrest atromitos 43 2

Ντινάμο Μπρεστ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Ντινάμο: Παβλιουτσένκο, Κίκι, Κάργας, Νόγιοκ, Φαμέγε, Βερετίλο, Κομπλένκο, Φιλίποβιτς (45’ Νεχάιτσικ), Γιούζεπτσουκ (76’ Βίτους), Σαβίτσκι, Οσουτσουκούο (62’ Ζαλέσκι).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς, Μανούσος (75’ Μούγιακιτς), Μπρούνο (46’ Ενσικουλού), Μάντσον, Βασιλακάκης (46’ Γαρουφαλιάς), Κουλούρης, Νάτσος, Γιαννούλης, Ρισβάνης.