Ξεκίνησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας μας.

Στα Χάνια του Πηλίου, υπό ιδανικές συνθήκες, ξεκίνησε από σήμερα το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ατρόμητου της περιόδου 2013-14.

Η ομάδα μας αναχώρησε το πρωί (επικεφαλής της αποστολής ο Γενικός Αρχηγός Σπύρος Σοφιανός) με προορισμό το «βουνό των Κενταύρων» και κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Pelion Sports and Spa Center» που βρίσκεται σε υψόμετρο 1200 μέτρων μέσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο .

Με την άφιξη της αποστολής, οι παίκτες γευμάτισαν και στην συνέχεια αποσύρθηκαν στα δωμάτια τους για να ξεκουραστούν.

Το απόγευμα έγινε η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο που θα χρησιμοποιεί η ομάδα πλησίον του ξενοδοχείου, ο αγωνιστικός χώρος του οποίου είναι χλοοτάπητας τύπου «βερμούδα» και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο προπονητής Γιώργος Παράσχος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές «καλή δουλειά» και στην συνέχεια έδωσε το σύνθημα στον γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά για την έναρξη του προγράμματος που είχε κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση (πρωί- απόγευμα).

*Το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει αύριο από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 για την πώληση καρτών διαρκείας. Υπενθυμίζεται ότι αύριο εκπνέει η προθεσμία για την συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση για τους πέντε τυχερούς που θα ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα μας με διπλά εισιτήρια στο πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι.