Στις Εθνικές ομάδες Μήτρογλου, Καραμάνος, Μπάλλας

Μπορεί οι παίκτες της ομάδας μας να βρίσκονται από σήμερα κι επίσημα σε καλοκαιρινή άδεια ωστόσο για τρεις εξ αυτών η περίοδος επεκτείνεται ακόμη περισσότερο λόγω των υποχρεώσεων τους στις Εθνικές ομάδες.
Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μήτρογλου ενσωματώθηκε σήμερα στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών που θα γίνει στην Αυστρία εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012.
Ο Τάσος Καραμάνος θα δώσει στις 29 του μηνός το παρών στην συγκέντρωση της Εθνικής Ελπίδων εν όψει του επίσημου αγώνα με το Σαν Μαρίνο που θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου.
Ο Παναγιώτης Μπάλλας έχει ενσωματωθεί από χθες με την αποστολή της Εθνικής Νέων που θα λάβει μέρος στην elite round (ενδιάμεση φάση) του EURO 2012. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στη Δανία από τις 23 έως τις 28 Μαΐου 2012.

* Μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους ήταν η χθεσινή για τον Εδουάρδο Μπρίτο και την γυναίκα του Αναστασία καθώς βάφτισαν την κορούλα τους στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης και της έδωσαν το όνομα Ελένη. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος εύχεται να τους ζήσει η νεοφώτιστη!.

*Πραγματικό θρίαμβο πέτυχαν οι ομάδες των Ακαδημιών στο πλαίσιο του τουρνουά «Θουκιδίδειο» που διεξήχθη καθ όλη τη διάρκεια της περιόδου 2011-12.

Στην κατηγορία Κ-17, ο Ατρόμητος μετείχε με δύο ομάδες. Η μια ομάδα αγωνίστηκε στο μεγάλο τελικό και κέρδισε το πρωτάθλημα νικώντας τον Απόλλωνα Αθηνών με 3-0. Η δεύτερη ομάδα αγωνίστηκε στο μικρό τελικό με αντίπαλο την Καλλιθέα και κατέκτησε την τρίτη θέση επικρατώντας 4-3 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια 1-1).

Στην κατηγορία Κ-15, ο Ατρόμητος έλαβε μέρος επίσης με δύο ομάδες. Η μια ομάδα αντιμετώπισε στο μικρό τελικό τον Πανιώνιο κι επικράτησε 5-4 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια 0-0) κατακτώντας τη τρίτη θέση. Η δεύτερη ομάδα θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο στο μεγάλο τελικό τον Ολυμπιακό.

Στην κατηγορία Κ-13, ο Ατρόμητος κατέκτησε το πρωτάθλημα νικώντας στο μεγάλο τελικό τον Παναθηναϊκό με εντυπωσιακό σκορ (5-1).