Για τη Ρώμη αναχωρεί η Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Κάτια Κοξένογλου για να πάρει μέρος στις αυριανές εργασίες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων (European Club Association).

 

Για μια ακόμη φορά η ομάδα μας δίνει το «παρών» και συμμετέχει σε διαβουλεύσεις οι οποίες σε βάθος χρόνου μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

Η συνάντηση στην πρωτεύουσα της Ιταλίας έρχεται ως συνέχεια της απόφασης του Ανωτέρου Συμβουλίου της ΕCA στο Λονδίνο σύμφωνα με την οποία εισάγεται μια νέα πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ των μελών της Ένωσης.

Τα top στελέχη των συλλόγων με γεωγραφικά κριτήρια θα πραγματοποιούν τακτικές συσκέψεις ώστε σε πιο ανεπίσημο επίπεδο να συζητούν και να υποβάλλουν προτάσεις που θα κατατίθενται στη κεντρική διοίκηση.

Η αυριανή διαβούλευση έχει ως θέμα τις διοργανώσεις συλλόγων UEFA 2021-24 και θα πάρουν μέρος κορυφαία στελέχη από χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου. Συγκεκριμένα από Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Τουρκία, Ισραήλ, Κύπρο, Μάλτα, Σαν Μαρίνο και βέβαια την Ελλάδα. Θα συμμετέχει και εκπρόσωπος του Ανωτέρου Συμβουλίου στο πλαίσιο της άμεσης επικοινωνίας με το κορυφαίο όργανο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων.