Στο μαγευτικό Πήλιο σε υψόμετρο 1100 μέτρων θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας της ομάδας μας.

Λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία οι ιθύνοντες του Ατρομήτου επέλεξαν και έκλεισαν το αθλητικό κέντρο στο Πήλιο μέσα στην περίοδο της καραντίνας με βασικό κριτήριο την ασφάλεια και τη σιγουριά που παρέχει η χώρα μας.

Η απόφαση της συμφωνίας με το κέντρο στα Χάνια Πηλίου λήφθηκε σε σύσκεψη που είχε ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος με τον Προπονητή Σάββα Παντελίδη και τον Team manager Νίκο Λαζαρίδη.

hania pilio 2

Τις προηγούμενες μέρες ο Team manager του Ατρομήτου βρέθηκε στο «Manthos Hotel Resort & Spa» και είδε από κοντά την κατάσταση του αθλητικού κέντρου, στο οποίο η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας περιόδου.

Πρόκειται για μια δοκιμασμένη και εξαιρετική επιλογή αφού ο Ατρόμητος έχει βρεθεί και προηγούμενες χρονιές στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο, με τους ανθρώπους της ομάδας να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι.

hania pilio 3

Το αθλητικό κέντρο «Manthos Hotel Resort & Spa» ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα στην Ελλάδα και διαθέτει δύο γήπεδα ποδοσφαίρου με άριστο χλοοτάπητα, γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα, τζακούζι, χαμάμ, σάουνα, ψυχρή μικρή πισίνα και παρέχει όλες τις ανέσεις για μια πλήρη και άρτια προετοιμασία.

hania pilio 8

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 31 Ιουλίου και θα επιστρέψει στις 14 Αυγούστου ενώ το πλήρες πλάνο της προετοιμασίας θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

hania pilio 9

hania pilio 6

hania pilio 7

hania pilio 4

hania pilio 5