Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε η χρονιά για τον Ατρόμητο, που επιβλήθηκε 3-1 του ΟΦΗ στο Περιστέρι, πετυχαίνοντας σπουδαία ανατροπή του σκορ.

Η Ατρομητάρα επέστρεψε! Η ομάδα μας επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ στο Περιστέρι στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2022/23, συνοδεύοντας το αποτέλεσμα με μια σπουδαία εμφάνιση, με το τρίποντο να παίρνει ακόμα μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή που ήρθε με ανατροπή του σκορ.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Κρήτης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 34’ με σουτ του Νέιρα από το ύψος της μικρής περιοχής, σε ένα παιχνίδι που εκείνη την ώρα δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και σε γενικές γραμμές φάνταζε ισορροπημένο.

Παρ’ όλα αυτά, η αντίδραση των παικτών του Κρις Κόλμαν ήταν υποδειγματική και μόλις πέντε λεπτά αργότερα, από συνεργασία του Κιβρακίδη με τον Κλωναρίδη, ο Τζαβίδας πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ, διαμορφώνοντας το 1-1.

Αυτή η εξέλιξη έδωσε φτερά στο «Αστέρι», η μπάλα κυλούσε πλέον με άλλη… άνεση και στο 45’+3’ δημιουργήθηκε μία μαγική φάση, όταν και πάλι από τα δεξιά, ο Σουάρεθ βρήκε με εκπληκτική κάθετη τον Κιβρακίδη, αυτός για ακόμα μία φορά τον Κλωναρίδη, με τον εξτρέμ της ομάδας μας να πιστώνεται δεύτερη ασίστ, καθώς ο Μουνίθ έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα.

Οι ποδοσφαιριστές του Κρις Κόλμαν δεν είχαν διάθεση να «κάτσουν» στο προβάδισμα του ενός γκολ και με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κλωναρίδη, ενώ στο 50’ ο Τζαβίδας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γιόχου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουνίθ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού της εστίας του Στίβενς.

Τελικά, το τρίτο γκολ ήρθε στο 73’, όταν και πάλι ο Κλωναρίδης «σέρβιρε» την τελική πάσα, αυτή τη φορά στον Κιάρτανσον, που με προβολή κατάφερε να σκοράρει στο ντεμπούτο του και όντας μόλις 15 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.

Πλέον, η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή 28 Αυγούστου στην Τούμπα στις 21:45.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κουέν, Κλωναρίδης (78’ Ροτάριου), Μουνίθ (66’ Έρλινγκμαρκ), Ρομπάιγ (79’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (58’ Κιάρτανσον).