Με τη νίκη με σκορ 1-0 έφυγε από το «Θ. Βαρδινογιάννης» ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις του ο Ατρόμητος για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε 1-0 μέσα στο Ηράκλειο του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς καταγράφηκε στο 10’ όταν ο Ντίκο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Γιαννιώτης είχε τον έλεγχο της πορείας της μπάλας, απομακρύνοντας σε κόρνερ, ενώ η ομάδα μας είχε την πρώτη της καλή «επίσκεψη» στο 31’, με τον Μανδά να απομακρύνει με το πόδι την προσπάθεια του Κεσχρίντα.

Ένα λεπτό αργότερα ο Μανδάς μπλόκαρε την μπάλα από την εκτέλεση φάουλ του Γκονθάλεθ και τελικά το σκορ άνοιξε στο 43’ της αναμέτρησης. Ο Φριντζόνσον εκτέλεσε το πλάγιο με δύναμη προκαλώντας σύγχυση στα καρέ του ΟΦΗ και ο Έρλινγκμαρκ που πήρε το ριμπάουντ από την κακή απομάκρυνση, βρήκε δίχτυα με ένα δυνατό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 51’ ο Βούρος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο έπειτα από παρέμβαση του VAR, το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ, ενώ στην ίδια φάση είχε προηγηθεί και φάουλ στον Ντε Μποκ, χωρίς όμως να το αντιληφθεί διαιτητής και επόπτης.

Η μεγαλύτερη στιγμή του ματς για τον ΟΦΗ ήρθε στο 64’, όταν ο Ντίκο έκανε το διαγώνιο σουτ από αριστερά και τελικά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη.

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα άνηκε στην ομάδα μας και συγκεκριμένα στο 88’, με τον Μανδά να μπλοκάρει το σουτ του Κιάρτανσον μέσα από την περιοχή.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Kεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης (38′ Στρούγγης), Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον (76′ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (71′ Κλωναρίδης), Ροτάριου (71′ Τζοβάρας), Τζαβίδας (77′ Κιάρτανσον).