Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μας μίλησε στο atromitosfc.gr

Ο Σλόμπονταν Σούιτσα από τις πρώτες μέρες παρουσίας του στην ομάδα μας επιβεβαίωσε τη φήμη που τον συνοδεύει ως ένας από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων που εργάστηκαν τα τελευταία χρόνια στους ελληνικούς συλλόγους.

Με «όπλο» την σοβαρότητα ως χαρακτήρας, τη μεγάλη ποικιλία ασκήσεων αλλά και τη μεταδοτικότητα, έχει επιφορτιστεί το δύσκολο έργο της προετοιμασίας των τερματοφυλάκων του Ατρόμητου για τη νέα περίοδο.

«Σίγουρα η περίοδος που διανύουμε είναι η πιο δύσκολη καθώς τόσο στο Καρπενήσι όσο και στη Βουλγαρία δουλέψαμε σε ένα πολύ καλό τέμπο κάνοντας προπόνηση δύο φορές την ημέρα» δήλωσε ο Σλπόμπνταν Σούιτσα στο επίσημο σάιτ του συλλόγου μας και συνέχισε:

«Κάναμε προπόνηση ένα επίπεδο πιο πάνω από εκείνο που είχαν οι τερματοφύλακες μας στην αρχή. Φθάσαμε στο σημείο να κάνουμε ακόμη περισσότερη προπόνηση κι εκείνοι να μην νιώθουν κούραση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με κάθε τερματοφύλακα ξεχωριστά, επειδή ενώ κατάλαβαν όλοι ότι το πρόγραμμα ήταν πολύ δύσκολο εν τούτοις κανείς δεν πήγε αντίθετα και βελτιώσαμε τα σημεία που έπρεπε».

Για την ποιότητα των τερματοφυλάκων του Ατρόμητου (Ιτάνζ, Ράντμαν, Καραγκιολίδης συν ο νεαρός Μπάρκας) ο Σλόμπονταν Σούιτσα είπε τα εξής:« Υπάρχει μεγάλη ποιότητα κι έχουμε ένα πολύ καλό ανταγωνισμό. Κάθε ένας από τους τρεις τερματοφύλακες παλεύει και θέλει να είναι πρώτος. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ο καθένας έχει τη δική του ποιότητα και πιστεύει ότι μπορεί να είναι ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας. Αυτό λοιπόν είναι πολύ σημαντικό για κάθε προπονητή».