Χάρη σε μία εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος επιβλήθηκε 4-1 μέσα στην έδρα του Ιωνικού.

Τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα μας και μάλιστα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, καθώς πέρασε σαν σίφουνας από τη Νεάπολη, επικρατώντας 4-1 του Ιωνικού στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας καλές στιγμές με τον Κιάρτανσον (11’), τον Γκονθάλεθ (29’) και τον Ρομπάιγ (30’), αλλά ο Ιωνικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, όταν ο Μεντόσα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 38’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια διαφορετική ιστορία. Ο Κρις Κόλμαν πέρασε στο ματς τους Κλωναρίδη, Τζαβίδα και Φρίντζονσον, με τους τρεις νεοεισελθόντες να βάζουν την υπογραφή τους στην εξέλιξη του αγώνα.

Αρχικά, στο 53’ ο Κλωναρίδης με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Κεσχρίντα και ο Τυνήσιος με ωραία σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Χουτεσιώτη, πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο και το πρώτο του γκολ στην καριέρα του με τη φανέλα της ομάδας μας.

Η συνέχεια δόθηκε άμεσα και στο 55’, όταν ο Φριντζόνσον έκλεψε την μπάλα, ο Κούεν με τη μία προώθησε το παιχνίδι στον Τζαβίδα και ο νεαρός φορ με ωραία πάσα βρήκε και πάλι τον Φριντζόνσον που με δυνατό σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Ατρόμητο, με τον Ισλανδό να πετυχαίνει επίσης το πρώτο του γκολ με το «Αστέρι».

Στο 61’ από μία φάση που άρχισε από το κλέψιμο του Γκονθάλεθ στο κέντρο, ο Κούεν έδωσε την κάθετη πάσα στον Τζαβίδα που τέλειωσε τη φάση με πλασέ και από την ασταθή επέμβαση του Χουτεσιώτη, ο Ρομπάιγ σημείωσε το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα, στο 75’ ο Ρομπάιγ βρήκε δεύτερο γκολ από καταπληκτική πάσα του Κούεν, αλλά σωστά το τέρμα του δεν μέτρηση ως οφσάιντ.

Την τελευταία πινελιά στο ματς δόθηκε στο 90’+1’, όταν ο Κούεν άρχισε ακόμα μία εξαιρετική επιθετική ενέργεια και ο Κλωναρίδης αφού πέρασε τον Μίλο, έδωσε την τελική πάσα για τον Τζαβίδα που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ατρόμητος (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Χατζησαϊας, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ (89’ Έρλινγκμαρκ), Κούεν, Μουνίθ (46′ Φριντζόνσον), Ροτάριου (46’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (46’ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (84’ Τζοβάρας)