Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ανακοίνωσης της απόκτησης με ελεύθερη μεταγραφή του διεθνή Ούγγρου μεσοεπιθετικού, Roland Ugrai.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από τη χώρα του, όπου την περσινή χρονιά είχε μια πολύ καλή σεζόν με την Ντιόνσγκορ, έχοντας σε 36 εμφανίσεις 12 γκολ και 8 ασίστ.

Ο Roland Ugrai βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ugrai έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Είναι μια ονειρική μεταγραφή για μένα αφού δεν είχα αγωνιστεί ξανά εκτός της χώρας μου. Ο Ατρόμητος αποτελεί μια σταθερή δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το γεγονός αυτό με οδήγησε στο να αποδεχτώ αμέσως τη συμφωνία.

Η ομάδα έχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και τρομερή οργάνωση, στοιχεία που ευνοούν ένα ποδοσφαιριστή και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά.

Στην ομάδα θα βρω τον Balazs Megyeri που γνωριζόμαστε και μου είπε τα καλύτερα λόγια για την ομάδα ενώ περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία την πρώτη μου εμφάνιση με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συμφωνία τον κ. Αγγελόπουλο και τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι για το ενδιαφέρον που έδειξαν για εμένα.

Πλέον το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Ο Roland Ugrai αγωνίζεται στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό αλλά και ως δεύτερος επιθετικός με κύριο χαρακτηριστικό του την ταχύτητα και την εξαιρετική του τεχνική.

Θα φορέσει το νούμερο «17».