Στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

«Μια μπάλα για τα παιδιά» είναι η πρωτοβουλία της Super League,σε συνεργασία με τις 16 ΠΑΕ-Μέλη της, για τη συλλογή μπαλών με τη συμμετοχή φιλάθλων σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας που απαρτίζουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας μας.

Κατά την 13η (1,2,3/12), 14η (8,9,10/12) και 15η (15,16,17/12) αγωνιστικές ημέρες του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ οι φίλαθλοι θα μπορούν να φέρνουν μαζί τους στο γήπεδο μπάλες, οι οποίες θα τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία συλλογής τους πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια των γιορτών θα διανεμηθούν σε Ιδρύματα, Σχολεία και άλλους φορείς της κάθε πόλης.

Στόχος της ενέργειας αυτής δεν είναι μόνο η συμμετοχή των φιλάθλων σε μια κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά πολύ περισσότερο αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης για τα Ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά σε κάθε πόλη σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

Το ερχόμενο Σάββατο (στο ματς με τον ΟΦΗ), προσφέρουμε κι εμείς μια μπάλα για τα παιδιά, στο ειδικό stand που θα υπάρχει στη Θύρα 3-4 του γηπέδου Περιστερίου. Με κάθε μπάλα που θα μπαίνει στους ειδικούς συλλέκτες, θα δίνεται δώρο ένα αναμνηστικό μπλουζάκι.