Διπλασίασε τις νίκες η ομάδα μας εναντίον της Ντουνάισκα Στρέντα και προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

O Ατρόμητος είχε κατά διαστήματα εξαιρετική απόδοση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, καταφέρνοντας να περάσει στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης με δύο νίκες σε Σλοβακία και Ελλάδα.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο 22’ όταν ο Κατράνης έκανε τρομερή ενέργεια και αφού πέρασε τρεις αντιπάλους σκόραρε με δυνατό σούτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 27’ ο Μανούσος κέρδισε καθαρό πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 2-0 και φτάνοντας τα 4 ευρωπαϊκά γκολ με τον Ατρόμητο.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου αν και η ομάδα μας είχε αρκετές ευκαιρίες να τριπλασιάσει τα τέρματά της.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα από τη Σλοβακία μπήκε πιο συγκεντρωμένη και κατάφερε με τον Ραμίρεζ να μειώσει αρχικά στο 53’ και να ισοφαρίσει στο 72’ με πέναλτι του Κάλμαρ.

Οι παίκτες του Ατρομήτου έδειξαν ισχυρό χαρακτήρα και ολοκλήρωσαν την πρόκριση με νίκη αφού ο Ρισβάνης στο 77’ έκανε το 3-2 με κεφαλιά έπειτα από στημένη φάση του Ούμπιδες.

Αυτή ήταν η δεύτερη ευρωπαϊκή πρόκριση της ομάδας μας στο Europa League που θα βρει στο δρόμο της, την Λέγκια Βαρσοβίας από την Πολωνία.

atr legia quali

Ατρόμητος (Αναστασίου): Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον, Ούμπιδες (88′ Νάτσος), Ενσικουλού (, Μανούσος, Βέλλιος (60’ Καχίλα)

Ντουνάισκα Στρέντα (Χιμπάλα): Γέντλιτσκα, Όραβετς (62’ Βεσελόβσκι), Κρούζλιακ, Βίντα, Μπλάκμαν, Κόστρνα, Κάλμαρ, Ρόναν, Τσμέλικ (46’ Κρίστοφερ Βίντα), Ταϊβό, Ραμίρεζ