Ανακοίνωση του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων & Τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των εκπροσώπων του τύπου στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με τη Νιούκαστλ (20.00) στο γήπεδο Περιστερίου ανακοινώνει τα εξής:

— H είσοδος των δημοσιογράφων του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου αλλά και των τηλεοπτικών σταθμών που δεν έχουν τα δικαιώματα του αγώνα θα γίνεται από τη Θύρα 7 Α.

—- Η είσοδος δημοσιογράφων του ραδιοφώνου και των τεχνικών του ραδιοφώνου θα γίνεται από τη Θύρα 3.

— Η είσοδος των φωτογράφων θα γίνεται από τη Θύρα 2 μαζί με την παραλαβή του γιλέκου στην πόρτα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο. Παρακαλούνται οι φωτογράφοι να φορούν το γιλέκο καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των υπευθύνων.

— Οι τηλεοπτικοί σταθμοί που δεν έχουν τα δικαιώματα του αγώνα θα παραδίδουν τις κάμερες για φύλαξη στο «Cameras Storage» που βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της αίθουσας συνεντεύξεων τύπου (Θύρα 4).

— H συνέντευξη τύπου των δύο προπονητών θα γίνει στην Press Conference Room (Θύρα 4).

—- Στη διάθεση των εκπροσώπων του τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, θα είναι το Media Working Area (είσοδος από Θύρα 5) αλλά και η αίθουσα συνεντεύξεων τύπου (Θύρα 4) με σύνδεση WΙ-FI NETWORKS.