Aύριο στις 20.00 στο γήπεδο Περιστερίου.

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους, λίγες μέρες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στη Νιούκαστλ δίνει αύριο η ομάδα μας η οποία στο γήπεδο Περιστερίου θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης (20.00).

Από την σημερινή πρωινή προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς Δημούτσος, Κούτσι, Μπάλλας, Καραγκούνης οι οποίοι το απόγευμα θα κάνουν χαλάρωμα στο αθλητικό κέντρο.

Ο Δημούτσος έκανε την παρθενική του συμμετοχή με την Εθνική Ανδρών στο φιλικό παιχνίδι με τη Νορβηγία στο Όσλο, το ίδιο και ο Μπάλλας που έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική Ελπίδων στο νικηφόρο φιλικό με τη Πολωνία. Βασικός σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Καραγκούνης. Εξάλλου, ο Κούτσι αγωνίστηκε στο φιλικό 3-3 της Φινλανδίας με τη Βόρειο Ιρλανδία στο Μπέλφαστ.

Ο προπονητής Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού φιλικού αγώνα, στην οποία μετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τους Οικονόμου, Μακρή, Καραγκιολίδη, Καντούτση, Τζαμάλ. Οι πέντε παίκτες δεν θα αφήσουν πάντως την αυριανή μέρα να… χαθεί καθώς θα προπονηθούν κανονικά πριν από το παιχνίδι.

Οι τιμές των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα είναι 10 και 5 ευρώ (το παιδικό) στις Θύρες 2, 4, 7 και 20 ευρώ στη Θύρα 3. Θα πωλούνται από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων από τις 10.30 μέχρι τις 17.30 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου από τις 18.00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα στις 20.00.

Αύριο το πρωί θα βρεθούν στο γήπεδο Περιστερίου εκπρόσωποι της Νιούκαστλ οι οποίοι θα έχουν σύσκεψη με την Μanaging Director της ΠΑΕ Ατρόμητος Κάτια Κοξένογλου και τον Διευθυντή Σταδίου Τάκη Μιχαλέτο για οργανωτικά θέματα.

Η Νιούκαστλ ενημέρωσε την ΠΑΕ Ατρόμητος ότι στο γήπεδο θα βρεθεί αύριο ο σκάουτ Stene Hampson.