Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα του Λουτρακίου και των Ισθμίων το 3ο τουρνουά του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου «Τάκης Μιχαλέτος» στο οποίο πήραν μέρος 9 ομάδες και περισσότεροι από 220 ποδοσφαιριστές στις κατηγορίες Παίδων και Παμπαίδων.

 

Η λαμπρή τελετή λήξης που οργανώθηκε με κάθε λεπτομέρεια από τον Υπεύθυνο Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου έγινε στο γήπεδο του Λουτρακίου και την ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσώπησαν ο αντιδήμαρχος Περιστερίου και μέλος του δ.σ. Βασίλης Μπέτσης μαζί με το επίσης μέλος του δ.σ. Σίμο Συμεωνίδη. Τον ΑΠΣ Ατρόμητος εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αντώνης Πατατανές και η γενική γραμματέας Βασιλική Αυγουστίνου.

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε η σύζυγος του Τάκη Μιχαλέτου, Βιργινία η οποία στην πιο συγκινητική στιγμή των απονομών, δάκρυσε όταν οι παίκτες του Παιδικού Τμήματος την αγκάλιασαν και φώναξαν «Ατρόμητος» αφιερώνοντας στον αείμνηστο τεχνικό διευθυντή υποδομών της ΠΑΕ.

19PAIDIKO

Tην 1η θέση στους Παίδες κατέκτησε ο Ατρόμητος, τη 2η ο ΑΟ Μυκόνου και τη 3η το Family Sports Άργους. Τον τίτλο Fair Play ο Πανλευκάδιος. Την 1η θέση στους Παμπαίδες κατέκτησε ο Ατρόμητος, τη 2η ο Ευκλείδης Μεγάρων, την 3η ο Τέλος Άγρας. Τον τίτλο Fair Play η Αθλούπολη Κορίνθου.

Πρώτος σκόρερ στους Παίδες αναδείχθηκε ο Σαμούρης (Ατρόμητος) και στους Παμπαίδες ο Πάνου (Ατρόμητος).
ΜVP στους Παίδες αναδείχθηκε ο Χριστόπουλος (Family Sports) και στους Παμπαίδες ο Θεοδώρου (Μύκονος).
Καλύτεροι τερματοφύλακες στους Παίδες αναδείχθηκαν οι Νικολακόπουλος, Σοφούλης (Ατρόμητος) και στους Παμπαίδες ο Λάππας (Τέλος Άγρας).

Το βραβείο Fair Play στους Παίδες κατέκτησε η ομάδα του Τσιλιβή Ζακύνθου και στους Παμπαίδες ο Ραυτόπουλος (Αθλούπολη Κορίνθου).

Για την προσφορά τους στην οργάνωση του τουρνουά τιμήθηκαν ο Αντιδήμαρχος Λουτρακίου Τάσος Σακελλαρίου, οι Παναγιώτης Αργύρης, Στάθης Συλαϊδης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κορίνθου που διέθεσε τους διαιτητές. Επίσης τιμήθηκαν παράγοντες των σωματείων για την συμβολή τους στην πετυχημένη συνεργασία με το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου.

Η τελετή λήξης ολοκληρώθηκε με τη κοινή φωτογράφηση όλων των παικτών με τους προπονητές που σχημάτισαν το «F» προς τιμή των οργανωμένων φιλάθλων μας Fentagin που παραβρέθηκαν με αντιπροσωπεία τους και μέλος τους μίλησε με ένθερμα λόγια στα παιδιά και τα καλωσόρισε στην μεγάλη «οικογένεια» του Ατρόμητου!

84AMPAIDKIKO